Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Letní zeleninový salát a bylinkami
Kyselé zelí do skla
Závin z bramborového těsta
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Mrkvová polévka I.
Domácí nutella
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Dušené červené zelí
Lokše
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…