Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srbský kotlet
Výborné buchty
Jarní vajíčková pomazánka
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Pomazánka z tresčích jater II.
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Citronové řezy-máslové a výtečné
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Bun bo Nam Bo
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka