Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí noky do polévky
Thajské kari
Rajčatový salát s cuketou a…
Prdelačka z jelítka - jíšková
Kuskus salát
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Plněná krůtí prsa s kuskusem
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem