Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušená rýže
Česneková krkovička naložená v mléce
Skvělý pečený čaj
Mangové smoothie
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Jogurtová buchta s borůvkami
Tiramisu se zakysanou smetanou
Rajská polévka se špeclemi
Mandlový dort s jogurtem a ovocem
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek