Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dršťková polévka z václavek
Kapr pro paní Jarčuškovou
Rybí pomazánka od maminy
Zapečené plněné bagety
Kuřecí směs v bramborové kaši
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Báječná (nejen) broskvová roláda
Cibulová sladkokyselá omáčka /…
Gyros krkovice na cibuli
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem