Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pravý upírský bramborák
Bramborové šišky s mákem
Francouzské kuře II.
Salát s rukolou a mozzarellou
Rajčatový salát II.
Šafránové rizoto s cuketami
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Krůtí chilli con carne
Sýrovo-šunková pomazánka
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek