Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bublanina II.
Veselá prošívaná deka
Salát z červené řepy s křenem II.
Jablečné (mini) palačinky
Něžná pomazánka z mascarpone
Cuketa s vejci - smaženice
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Eskymo
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci