Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečná buchta s pudinkem
Šlehačková roláda II.
Vdolky pečené v troubě
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Zapečené plněné bagety
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Vinná klobása v bramboráku
Vrstvený koláč
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví