Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné buchty
Zapečený lilek s parmezánem
Vajíčková pomazánka
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Mleté maso s houbami
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Kávovo-ořechové řezy
Slané lívance
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě