Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Valašská kyselica
Litý koláč s tvarohem
Coleslaw - podzimní vitamíny
Plněná veka II.
Chřestová omáčka s koprem
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Patizonová směs - bezmasá
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem