Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Turecká pomazánka z lilku
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Selské halušky špenátové
Kuře s bramborami pečené v troubě
Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Francouzská bageta
Arašídové máslo
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake