Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé langoše
Mexické placky tortillas z mouky
Kompotová buchta na plech
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
"Péřová" bublanina
Zapečené brambory s brokolicí a…
Cuketové špekáčky
Rizoto s vepřovou konzervou
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake