Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ševcovský salát
Ďábelská směs na topinky
Kuřecí prsíčka v tatarce
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Fazolová polévka na kyselo
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Fantastické sušenky KOKA
Aspikové mističky
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake