Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Kuřecí plátky v alobalu
Zapékané těstoviny II.
Mexická polévka - Sopa de Tortilla
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Muffiny banánovo čokoládové
Sójové kostky na kari
Krémová kukuřičná polévka
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek