Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prdelky
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Perník z domácí pekárny II.
Křenová sekaná
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Vepřová omáčka s žampiony
Salát Nicoise
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Povidlové šátečky
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem