Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky se zelím
Slavnostní bramborová kaše
Zapečený lilek s parmezánem
Univerzální dortový korpus
Žabinec vodníka Česílka
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Mrkvovo-kedlubnové placky
Báječné ovocné řezy - krémeš
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou