Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zmrzlinové sendviče
Kuře na cibuli v římském hrnci
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Domácí chléb VI.
Čokoládový koláč "kokoska"
Kávový dort (řez) s pudinkem
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Bramboračka - houbovačka
Krkovička s bylinkovým máslem
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér