Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Kmínové přírodní maso - minutka
Nivová pomazánka s mascarpone
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Melounový salát
Dalamánky z chlebové mouky
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake