Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborový koláč
Skvělá pasta na pizzu
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Marlenka na můj způsob
Krabí tyčinky na kari s rýží
Kretské tzatziky
Kakaovo-kávový moučník
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Bageta se sýry - zapečená
Smažené nudle s krůtím masem
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek