Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Jablečný závin s piškotem
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Pečené donuty
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Kávovo-ořechové řezy
Kuřecí kari s mangem a rýží
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Grilovaný řapíkatý celer
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…