Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové fondue
Kynutá bábovka s kakaem
Nebeské řezy
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Rychlé kuřecí nudličky
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Ruské okurky - rychlokvašky na slano
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Marinovaná pikantní žebra
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě