Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí rolky se zeleninou
Chlupaté knedlíky III.
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Anglické zázvorové sušenky
Flíčky se zelím
Dýňový koláč s ořechy II.
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Krkovice se zelím
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.