Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bigos
Andělské zvony
Jahelníkový nákyp
Valentýnský řez
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Citronový nebo pomerančový krém -…
Jednoduché špenátové špecle
Čokoládový dort s broskvemi
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou