Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šumavský králík
Vařený hrách
Lehký těstovinový salát s cherry…
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Kuře v hořčičné kari marinádě
Vařené mušle
Hřibová čalamáda tety Liduš
Bramborové noky s dušeným špenátem
Tříbarevná buchta z remosky …
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky