Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové plátky pana nadlesního
Ledový salát s česnekovo-koprovou…
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Dětské tiramisu
Zapečené kuřecí s rajčaty
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Čalamáda na špagety
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Hovězí po burgunsku
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou