Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře dušené na rajčatech a cibuli
Hovězí námořnické maso
Báječné ovocné koláčky - snadno a…
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Medová kuřecí stehýnka
Kuřecí maso na houbách se smetanou
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky