Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí Rumcajs
Rychlé punčové řezy
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Vynikající pomazánka z nivy
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Ovesné muffiny
Banánová roláda s margotkou
Bábovka z červené řepy
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek