Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zadělávané fazolky
Třešňový džem s rybízem
Vynikající zapečené palačinky
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Cuketová čína 3
Boží penne rigate
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Plněné papriky s knedlíkem
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek