Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jihočeské Kosmatice
Šalamounské řezy
Cmunda na pekáči
Prošívaná buchta
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Dip z červené řepy
Bylinková žebírka na pivu
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies