Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí kýta na hříbkách
Hermelínové brambory
Kakaový koláč s tvarohem
Dijonský koláč slaný - z listového…
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Broskvové řezy
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Jednoduchý jahodový koláč II.
Smetanové fleky se zelím
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake