Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové ragú z mletého masa
Švei-ču-žou
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…
Jemná hrachová kaše
Buchta z cizrny
Cheesecake z domácí lučiny
Medová žebra
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek