Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závitky s cibulovou náplní
Lilek s rajčaty
Buchta z meruněk
Kapustová polévka s bramborem
Čočka netradičně
Přírodní maso s cuketou - minutka
Plněné knedle ve vajíčku
Bezvaječný nepečený mangový…
Zdravá kakaová vegan bábovka
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger