Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně se špenátem
Ovocné řezy z listového těsta
Zapékaná kapusta
Ovocný dort s želé
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Nivové sušenky (slané cukroví)
Ledový salát s karotkou
Penne se špenátem
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek