Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí námořnické maso
Závitky v rýžovém papíru
Máslové řízky
Fantastické sušenky KOKA
Babiččina ořechová bábovka
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Masové závitky v zelí
Kynutý beránek
Ostružinový koláč s broskvemi
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem