Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vyprošťovací česnečka
Bramboráky sváteční
Pracny - recept po babičce
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Pravé řecké Pasticcio
Čokoládové sušenky
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi