Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní pečené kuře
Brambory s tvarohem
Zapečený pangasius
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Šusky (opečené škubánky)
Nízká čokoládová buchta
Kuskus s krabími tyčinkami
Čína s vepřovým
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem