Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí filé v těstíčku
Řezy s jablky, ořechy a smetanou
Pravá pistáciová zmrzlina
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Jahodová zmrzlina II.
Škvarková pomazánka s Moravankou
Řezy z pudinku
Ovarová polévka se zeleninou
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake