Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová omáčka II.
Rybí pomazánka z tuňáka
Alenčin medovník
Sýrové kuličky-smažené
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Slaný velikonoční dort (Torta…
Králík na hořčici II
Zapečené kuřecí s rajčaty
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka