Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční beránek z tvarohového…
Tvarohové smaženky
Chléb skoro jako Šumava
Barevné pomazánky - z červené řepy
Cizrna po boloňsku
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Větrníky na plech - karamelové řezy
Tudelská zeleninová polévka
Bun bo Nam Bo
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka