Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotový kakaový dort
Kefírový chléb
Česnečka z Vysočiny
Jarní vývar s nudlemi a zeleninou
Cizrna na italský způsob III.
Caesar salát
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Plněné knedle ve vajíčku
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Bun bo Nam Bo
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka