Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bavorské vdolečky
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Zabalená vepřová panenka
Zeleninová česnečka s krutony
Maso na gril nebo do trouby v…
Avokádový salát
Halušky se špenátem
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Pizza bolognese
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi