Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sója s houbami
Mazanec vánočka III.
Boloňské špagety podle Evy
Tvarohovo-višňový závin
Těstoviny se žampiony ala pizza
Amorův jablečný řez (koláč)
Pečené brambory se zeleninou
Koprová omáčka se žampiony
Krůtí roláda pečená se švestkami
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi