Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné sýrem
Uhlířské špagety
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Kokosový koláč
Angreštový pudink s černým rybízem
Čočková polévka s klobásou
Losos v sezamové krustě
Čalamáda na špagety
Grilovaný řapíkatý celer
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek