Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky
Zázvorový čaj II.
Linecké košíčky
Sušené meruňky, broskve, švestky!
Růžičková kapusta
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Vepřové koleno na černém pivě
Závitky s lehkou křenovou náplní
Sýrová pomazánka Eli
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek