Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí vejmysl
Banánky I
Kapr v marinádě
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Angreštový pudink s černým rybízem
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Měkké sušenky s čokoládou
Jednoduché lečo z trouby
Banánovo – avokádové smoothie
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi