Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtový koláč
Rybičková pomazánka II.
Perník z domácí pekárny II.
Celer s uzeným masem - zapékaný
Zelňačka s maďarskou klobásou
Fazolková omáčka
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Pesto z medvědího česneku
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem