Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z růžičkové kapusty
Bramborové krokety III.
Slané jednohubky z listového těsta
Bábovka jak od paňmámy
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Muffiny z banánů s kousky čokolády
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Nepečené Cake Pops
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake