Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený sýr bez smažení
Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou
Polévka z hlívy ústřičné
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Pomazánka křenová a česneková
Nepečený malinový dort do misky
Makronky se třemi náplněmi
Nakládaný králík se zakysanou…
Houbovo-smetanová krkovička
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot