Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Bábovka "perníková"
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Fazolková omáčka
Kuřecí maso na žampionech
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
"Tataráček" z Romadůru
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake