Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře v kořenové zelenině
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Cizrnový guláš se zeleninou
Kremeše s pudinkovým krémem
Fantastický bramborový chléb
Rychlovka čína
Těstoviny s brokolicí raz dva
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Patizonová směs - bezmasá
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek